Fase 3 (Tancada)

Votació ciutadana

de l'1 al 17 de desembre

Després de l’estudi de viabilitat de les propostes presentades, es podran votar les propostes que hagen passat a aquesta tercera fase.

 • Qui pot votar?
  Els veïns i veïnes empadronades a Benifairó de les Valls majors de 14 anys, aportant el seu nom, cognoms i document d’identitat.
 • Com es podrà votar?
  A través d’aquest portal de participació o presencialment, al punt habilitat a l’Ajuntament.
 • Quantes propostes es poden votar?
  Es podran votar totes les propostes que es considere fins a aconseguir el pressupost màxim de la convocatòria (50.000 euros).
 • Quines seran les propostes guanyadores?
  Les propostes guanyadores seran aquelles més votades pels veïns i veïnes de Benifairó de les Valls, segons l’ordre de puntuació fins a aconseguir el pressupost màxim de la convocatòria (50.000 euros).
 • Quan es publicaran els resultats?
  Els resultats es publicaran quan acabe el període de votació, acompanyats d’un informe per a donar a conéixer els resultats de la votació i els objectius aconseguits en els pressupostos participatius.

Coneix les propostes

 1. ADEQUAR O CONDICIONAR EL CLAVEGUERAM / 15.000 euros: Adequar o condicionar el clavegueram en les parts del poble on es detect que és necessari.
 2. HABILITAR UN PIPICÀ / 15.000 euros: Habilitar un espai “PIPICÀ” on els gossos puguen fer les seues necessitats.
 3. PROTEGIR L’ARBRATGE URBÀ / 10.000 euros: Actuació en l’arbrratge de la pujada a l’Ermita, així com el manteniment i/o renovació de la resta de l’arbratge o plantes que componen els espais municipals. 
 4. POSAR EN MARXA UNA BIBLIOTECA URBANA / 15.000 euros: Posar en marxa una biblioteca urbana, amb la instal·lació de mobiliari que emmagatzeme llibres aportats per l’Ajuntament o qualsevol persona per fomentar la lectura i compartir llibres.
 5. COL·LOCAR UNA BARRERA PROTECTORA A LA CARRETERA DE BENIFAIRÓ A QUARTELL / 13.000 euros: Actuació d’un tram de 100 metres (aproximadament) en la corba i desnivell de barrranc situat entre Benifairó de les Valls i Quartell.
 6. INSTAL·LAR UNA TAULA DE PING-PONG AL PARC DE LES PISCINES / CAMP DE FUTBOL / 15.000 euros: Instal·lació d’una taula de ping-pong per a exteriors al parc de les piscines / camp de futbol.
 7. NETEJA DE SOLARS I TRACTAMENT ANTI-RATES (15.000 euros):  Neteja i control de plagues en els solars pròxims al col·legi CEIP l’Ermita i a la plaça 9 d’Octubre.
 8. ADEQUAR EL BARRANC DE LA CANALETA A LA PRÀCTICA LÚDICA I ESPORTIVA DELS VEÏNS I VEÏNES / 15.000 euros: Instal·lació d’un parc amb màquines d’exercici (pedals) per a persones majors i un parc infantil amb jocs per a xiquets i xiquetes.
 9. INSTAL·LAR REFUGIS CLIMÀTICS (ZONES D’OMBRA) / 15.000 euros: Generar zones d’ombra als carrers que ajuden a baixar la temperatura i col·locar bancs per al descans de les persones.
 10. ADEQUAR ELS PAELLERS / 2.670 euros: Instal·lar estrcutures de ferro per a poder col·locars les paelles.
 11. INSTAL·LAR UNA COBERTA DE GRADERIES EN EL CAMP DE FUTBOL / 15.000 euros: Dotació de zones d’ombra en les graderies del camp de futbol mitjançant la instal·lació d’una coberta.
 12. INSTAL·LAR BANCS EN LES ZONES PER A VIANANTS / 15.000 euros: Instal·lar bancs en els carrers per als vianants, dotant-los d’espais on poder asseure’s.
 13. MILLORAR L’ENLLUMENAT DEL CAMP DE FUTBOL / 15.000 euros: Instal·lació de focus de llum darrere de les porteries del camp de futbol, que millore la il·luminació del camp de futbol i la posta que l’envolta. 
 14. ADEQUAR LES ZONES DE TERRA DEL CAMP DE FUTBOL / 15.000 euros: Formigonada o asfaltat de les zones de terra del recinte del camp de futbol. En concret, la intervenció es realitzarà en les zones de davant de les porteries.
Scroll hacia arriba
Idioma
Ir al contenido