Benifairó de les Valls posa en marxa els seus Pressupostos Participatius

Els veïns i veïnes del municipi podran decidir, mitjançant un procés de participació ciutadana, a quins projectes o activitats destinaran una part del pressupost públic

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls comença el pròxim 12 d’agost la primera fase del procés de participació ciutadana que permetrà als veïns i veïnes proposar diferents iniciatives a les que destinar una part dels recursos públics.

Fins al 5 de setembre, la ciutadania i també les entitats i associacions de Benifairó de les Valls podran pujar al portal de participació o en la seu electrònica les seues propostes o bé acostar-se a l’Ajuntament en horari d’oficina.

Després d’aquesta primera fase de presentació de propostes, es realitzarà una jornada de debat de lliure accés per a conéixer les diferents opcions presentades, que tindrà lloc el dia 12 de setembre. Els tècnics de l’Ajuntament, juntament amb altres tècnics especialitzats, revisaran després les diferents propostes per a comprovar que són viables i legals.

Del 26 de setembre al 9 d’octubre, la ciutadania de Benifairó de les Valls podrà votar les propostes que passen a la tercera fase del procés de participació, a través de la pàgina web i en un punt físic habilitat per l’Ajuntament. D’aquesta votació popular eixiran els projectes i activitats que es duran a terme amb una part dels recursos públics, tancant així el procés dels pressupostos participatius.

En la pàgina web del portal de participación, s’ha afegit també un vídeo explicatiu, informació de cada fase del procés i un formulari de contacte per a facilitar i fomentar la participació.

Benifairó de les Valls posa en marxa els seus Pressupostos Participatius

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Scroll hacia arriba
Idioma
Ir al contenido