Benifairó de les Valls finalitza amb èxit la seua segona edició dels Pressupostos Participatius

L’Ajuntament ha atorgat el poder de decisió als ciutadans en la distribució de 50.000 € del pressupost municipal. Aquesta iniciativa ha estat marcada per una destacada participació ciutadana, en la qual s’han rebut 54 propostes i s’han registrat 166 vots.

Després d’una anàlisi de les propostes per assegurar la viabilitat i conformitat amb els requisits legals i el pressupost disponible, es van seleccionar 14 com a projectes viables. Aquests van passar a la segona fase del procés, sotmetent-se a votació.

Finalment, els projectes més votats i que es duran a terme són la construcció d’una barrera protectora a la carretera de Benifairó de les Valls a Quartell, l’adequació dels paellers, la neteja de solars amb tractament antirates i la millora del clavegueram.O

Les propostes electes tenen un cost total aproximat de 45.670 €. Per tant, l’import restant es destinarà a millorar les altres propostes més votades o a assumir increments de costos dels projectes. Aquest procés ha demostrat l’interés de la població en exercir el seu dret a participar en la presa de decisions i el compromís del consistori amb la implementació de mesures que reflecteixen les necessitats i desitjos de la població.

Benifairó de les Valls finalitza amb èxit la seua segona edició dels Pressupostos Participatius

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Scroll hacia arriba
Idioma
Ir al contenido