L’Ajuntament de Benifairó de les Valls posa en marxa una nova edició dels Pressupostos Participatius

  • La ciutadania podrà decidir a quins projectes invertir 50.000 euros d’inversió pública
  • La fase de presentació de propostes està disponible del 18 d’octubre fins al 5 de novembre

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls posa a la ciutadania al centre de les decisions municipals i inicia l’edició dels Pressupostos Participatius 2023. El projecte comença el 18 d’octubre amb la fase de presentació de propostes, on les persones majors de 14 anys (empadronades o no al municipi), les entitats i les associacions podran plantejar les seues iniciatives.

La participació en els Pressupostos Participatius 2023 és accessible tant en línia com de forma presencial. Per a presentar propostes, els interessats poden visitar el portal web ww.benifairovallsparticipa.com o acudir personalment a les instal·lacions de l’Ajuntament durant l’horari d’oficina.

El dia 5 de novembre, en acabar la presentació de propostes, tindrà lloc un estudi de viabilitat per a constituir la següent fase de votació. Per ara, és important tindre en compte que les propostes presentades no han de superar els 15.000 euros de pressupost per a ser considerades en la pròxima fase de votació.

Baix el lema “Benifairó de les Valls, més teu, més nostre”, l’Ajuntament ha convidat als veïns i veïnes a formar part d’aquests Pressupostos Participatius, per seguir modelant un any més un poble en línia amb els interessos de la ciutadania.

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls posa en marxa una nova edició dels Pressupostos Participatius

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Scroll hacia arriba
Idioma
Ir al contenido